Tweede Huis Bouwen Op Eigen Grond

Published Sep 06, 22
4 min read

Modern Huis Bouwen

Ik ga daar verder geen advies over geven want daar hè, daar ben ik ook niet voor, voor personal finance, alleen ja, ik zou dat wel niet zomaar doen, laat ik het zo zeggen. Het moet een hele bewuste keus zijn. Bas: Ja, nou ja, en als je het kan, de ideale situatie is dat je niet privé garant staat en dat gewoon je assets van je business genoeg zijn voor een bank dat ze zien van hé, jij hebt een ton aan voorraad en je kan wel 50.

Magali: Dat is ideaal, ja (lift in huis bouwen). Als ze persoonlijk gaan worden, ja, dan zou ik altijd even goed nadenken en bespreken of dat slim is. Bas: Ja, en nou zijn veel ondernemers ook zeg maar, in welk stadium is een CFO interessant weet je, kijk, als ik kijk naar de groei van mijn business in de begintijd, ja, dan wil je zo’n goedkoop mogelijke boekhouder (landelijk-wonen). lift in huis bouwen.Dus dan zie je vrij weinig en op een gegeven moment kom je op een bepaald niveau dat het interessant kan zijn om die prognoses te maken, die cashflow en liquiditeit inzichten hebben, op welk punt is dat? Magali: Daar is eigenlijk ook mijn idee ontstaan want ik ben eigenlijk dus parttime CFO voor ondernemers, daarnaast ook consultant voor specifieke opdrachten, maar dat eerste is eigenlijk ontstaan omdat ik met verschillende ondernemers, met bedrijven praatte en die met name in mijn vriendenkringnetwerk hielp ik ze weleens en die waren zo enorm blij en die zeiden ja, maar we hebben helemaal geen fulltime CFO nodig, maar wel die paar uur per week of soms maar een paar uur per maand, dat helpt ons zo en dan niet iemand die net afgestudeerd is maar gewoon iemand met veel ervaring die meteen stappen kan maken en slagen kunnen slaan en daar ontstond mijn idee ook want er zijn zoveel snel groeiende ondernemers nu die echt niet een fulltime CFO en zelfs niet iemand van 24 uur per week nodig heeft, maar wel diegene die hun helpt met die inzichten, evaluaties en ik zat eigenlijk toen ik begon vooral inderdaad te denken voor de nou, hè, het verschilt nogal of het in e-commerce of de diensten business is, dus in omzet vind ik altijd wel lastig te praten, maar in ieder geval boven de 2, 3 ton tot boven een miljoen. lift in huis bouwen. lift in huis bouwen - lift in huis bouwen.

Alleen het verschil daarmee doe ik dat ik het hun leer om het vervolgens zelf te kunnen want die hoeven niet continu iemand in te huren. Maar dus het is eigenlijk voor heel veel verschillende ondernemers. Maar als je zegt hé, voor een aantal uur per week dat zijn dan de businesses die ja, een paar ton normaal per maand of per jaar bedoel ik omzet draaien. lift in huis bouwen.

Magali: Ja, vooral als je die kriebel voelt of onzekerheid van hé, ik wil meer vertrouwen hebben ook in de beslissingen die ik neem. lift in huis bouwen. Want als je eigenlijk wacht totdat het misgaat ja, dan ben je vaak te laat. lift in huis bouwen. Dus als bedrijven opeens echt problemen hebben, ja, dan ben je achteraf aan het repareren en dan ben je altijd duurder kwijt. lift in huis bouwen.

Ik weet eigenlijk niet precies hoe ik moet kijken en ik wil gewoon meer vertrouwen erin hebben dat alles goed staat want ik zie concurrenten om mij heen die opeens failliet zijn gegaan terwijl iedereen dacht dat ze goed gingen en dat kan gebeuren omdat je te weinig cashflow hebt. luxe villa bouwen. lift in huis bouwen.

Energie Neutraal Huis Bouwen

Bas: Ja, en dus eigenlijk ook te weinig cashflow of niet het juiste financiële inzicht en in een keer lopen ze tegen de lamp (lift in huis bouwen). Magali: Ja, dus (lift in huis bouwen). Bas: Even kijken, ik krijg nog een vraag van Clint, het gaat over verzendkosten. Hij zegt we rekenen bijvoorbeeld 4,95 voor verzendkosten terwijl onze verzendkosten, fulfilment en shipping in de regel veel hoger liggen wat behoorlijk in de marge drukt.

Navigation

Home

Latest Posts

Huis Bouwen

Published Sep 12, 22
7 min read

Nieuwbouw Huis Bouwen Kosten

Published Sep 11, 22
10 min read

Chalet Huis Bouwen

Published Sep 11, 22
6 min read