Grond Kopen Om Een Huis Te Bouwen

Published Sep 03, 22
7 min read

Kosten Bouwen Huis

Dus ik zou wel vrij snel een boekhouder inhuren als je gaat, ja. Bas: Dat zou ik zeker doen. Magali: Ja, dat is wel advies 1 - sims 4 huis bouwen inspiratie. Bas: Nou ja dat is altijd wel een dingetje weet je. Ik zie ook een vraag van Sander verschijnen zeg maar, wat zijn nou goede boekhouders die alle software hebben die aan Amazon en bol te koppelen zeg maar, dat is altijd, ja, ik zelf zit bij een boekhouder in Amsterdam die heet Account met twee c’s.

Magali: Ja. Bas: Ik weet niet of er specialistische boekhouders zijn die per se op Amazon en bol zitten en welke pakketten dat zijn, maar ik weet niet of jij echt thuis bent in die wereld. Magali: Nee, ik ben eigenlijk niet thuis in die wereld dus die zullen er zeker zijn, maar daar, zeg maar het is niet per se mijn targetgroep, dus.

Magali: Ja - renovatie op maat. Bas: En dan kijken welke boekhouder dat boekhoudpakket gebruikt. Ik denk dat dat de juiste volgorde is. Magali: Tip 1 is inderdaad van welk boekhoudpakket en ook, ik moet zeggen dat is voortaan wel 90 of 95% van de gevallen. Maar ik had laatst een klant die geen cloud based boekhouding had, oftewel je kan er zelf niet in en dat werkt nog op papier en wordt gefaxt onderhand weet je wel.

Ik bedoel dan heb je zelf geen inzicht en eigenlijk mijn tip staat deels los van de boekhouding, maar als ondernemer, zorg ervoor dat je wel daar toegang tot hebt en dat jij kan inkijken en vragen kan stellen aan die boekhouder. Dat is überhaupt een goede tip van zorg ervoor dat je de basis van financiën kent.Dus als er iets mis is dan wordt er naar jou gekeken (sims 4 huis bouwen inspiratie). Dus zorg dat je dar die kennis van hebt. Even terug naar ja, welk boekhoudpakket, er zijn inderdaad heel veel verschillende, Moneybird komt de laatste tijd enorm goed op, maar ik ben niet gespecialiseerd in van wat nou handig met e-commerce is.

Hypotheek Eigen Huis Bouwen

Dus dat is vooral als je Amazon en bol, want dat zijn zulke grote spelers, daar heb je vaak die integraties wel. Bas: Ja, precies, ja. Ja, en precies, je hebt ook voor wat betreft e-commerce, je hebt ook channel connectors of channel integrators eigenlijk. Dat zijn weer partijen die tussen de kanalen en je software gaan in zitten zeg maar, bijvoorbeeld je webshop.

Dus daar kun je dan al je marketplaces aan koppelen zoals bol, Amazon, Vida XL, Blokker en whatever er nog meer zijn en die integreren dan weer met je backend van je webshop bijvoorbeeld en die kunnen ook eventueel koppelen aan je boehoudpakketten (sims 4 huis bouwen inspiratie). Magali: Ja, en als dat soort dingen mogelijk zijn zo ik dat altijd adviseren want het scheelt zoveel tijd als het geautomatiseerd is en dan als je zegt van hé, wanneer kan je opschalen zeg ik ook zorg dat je processen in ieder geval duidelijk zijn en dingen zoveel mogelijk geautomatiseerd, want dan kan je makkelijk gaan opschalen.Bas: En als je nou je cashflow wilt verbeteren? Wat zijn dan de key factoren als jij gewoon betere cashflow, betekent dat, in mijn hoofd betekent cashflow verbeteren dus gewoon altijd meer geld op de rekening, hoe zie jij dat? Magali: Ja, nee, ja, ik noemde net al wat zeg maar winst is uiteindelijk, winst optimaliseren zorgt er eigenlijk vaak voor dat je een betere cashflow hebt.

Ik zeg altijd het verschilt per bedrijf, maar vaak rond de 10% winst zorgt ervoor dat je geen cashflow problemen continu hebt. sims 4 huis bouwen inspiratie. Bas: Ja, goed, en dan dat te nuanceren, een Coolblue maakt volgens mij 2,5 tot 3% winst of zo, dus. Magali: Maar dat is dan een megabedrijf inderdaad.

Magali: Ja, ja, je bent altijd vooraf aan het investeren. Dus inderdaad die winst, de voorraad, vooral bij e-commerce is eigenlijk gewoon voorraad, voorraad, voorraad. En ja, dan heb je dus die debiteuren-crediteuren wat kan helpen bij zo’n voorraad is zo’n rekening-courant bij de bank waar je gewoon even in de min kan staan voor een aantal maanden want je zal gewoon altijd die paar keer per jaar die voorraad moeten inkopen en een dip hebben en wat je bij e-commerce vaak ook hebt, ligt eraan welk product je verkoopt, maar dat zijn die maanden die tegenvallen en dat zijn vaak de wintermaanden, maar het ligt eraan welk product je hebt (sims 4 huis bouwen inspiratie).

Aannemer Huis Bouwen

Dus alles– Bas: Na Q4 bedoel je dan, in Q4 gaat het nog sky high en daarna. sims 4 huis bouwen inspiratie. Magali: Ja, dus je moet eigenlijk dat geld inderdaad dat je met Kerst hebt verdiend en Sinterklaas dat moet je eigenlijk zien te bewaren zodat je die wintermaanden overheen komt en dan weer de lente die cash inflow krijgt.

Bas: Ja, mooi. Je noemde net ook al rekening courant. Dat betekent inderdaad dat je gewoon eigenlijk in de min kan staan bij een bank. Ik heb daar ook wel wat ervaring mee, dus in de praktijk betekent dat eigenlijk gewoon dat je gewoon continu tegen een bepaald plafond aan in de min mag staan.En dan weet ik ook dat de Rabobank een product samen met bol. sims 4 huis bouwen inspiratie. com heeft ontwikkeld dus je kan daar dus ook een financiering aanvragen voor je voorraad bij bol en dan koppelen ze je bol account. Dan lezen ze die een soort van uit en dan kijken ze aan de hand van ja, je omzet zeg maar hoeveel jij zou mogen lenen bij een Rabobank om je voorraad te financieren.

Bas: Ja, dat is wel nice. Magali: Maar hoe werkt dat dan als je ook op Amazon verkoopt? Bas: Ja, Amazon heeft daar ook weer andere producten voor. Dus zowel bol als, dus bol heeft dat dan met de Rabobank omdat het Nederland is en bij Amazon zijn er ook financieringen.

Dus het is vaak een keuze van ja, wil je hard groeien en wil je dan die lening aangaan tussen haakjes of niet. sims 4 huis bouwen inspiratie. En een rekening courant bij een bank is vaak toch in deze tijden tegen nou ja, whatever, wat is het, 2, 3% of zo kun je gewoon geld lenen.

Kavel Kopen En Huis Bouwen

Magali: Je moet natuurlijk wel altijd in je achterhoofd houden uiteindelijk moet je het wel terugbetalen hè. Stel dat je een ton in de min mag, het is niet dat je, op een gegeven moment zien mensen oh, ik kan altijd een ton in de min, maar uiteindelijk moet je hem natuurlijk terugbetalen.

Dus dan is dat eigenlijk een hele goedkope leningsoptie (sims 4 huis bouwen inspiratie). Bas: Ja, bij ik zie toch dat veel ondernemers het ook als een stretch zien hè om zo’n lening aan te gaan en zeker als de bank eist, en dat doen ze heel vaak, zeker als je wat kleiner bent, dat je privé ook garant staat voor je lening - minimalistische-architectuur.

000 euro privé garant staat. Nou, 1 als je dat geld privé niet hebt en je komt in de problemen dan moet je bij wijze van spreken je huis gaan verkopen of je auto om dat geld aan de bank te gaan betalen en dat is vaak wel een soort van stretch dat mensen daar in een soort van spagaat komen van ja, ben ik bereid om privé dit risico te nemen om mijn business te laten groeien? Magali: Ik zou daar echt heel voorzichtig mee zijn want je weet gewoon niet wat er gaat gebeuren (sims 4 huis bouwen inspiratie).

Navigation

Home

Latest Posts

Huis Bouwen

Published Sep 12, 22
7 min read

Nieuwbouw Huis Bouwen Kosten

Published Sep 11, 22
10 min read

Chalet Huis Bouwen

Published Sep 11, 22
6 min read